8. mei, 2015

En toen waren er even geen (foto) updates...

U zal ongetwijfeld wel gemerkt hebben dat het al een poosje stil is op deze website, -en er de laatste tijd geen updates, -en of foto's meer zijn geplaatst. Dit alles heeft een reden en dat is de "griep". Na al het gevlieg en geren van de laatste paar maanden moest ook ik er aan geloven, de accu was even compleet leeg. Na vier jaar niet ziek te zijn geweest moest het een keer gebeuren, -en dat gebeurde nu dus ook. Gelukkig ben ik weer geheel hersteld, -en heb ik de afgelopen week voorzichtig weer twee keer een compleet foto rondje kunnen maken.

 

Veel heb ik in mijn anderhalve week van afwezigheid niet gemist, want ik merkte bij het maken van de foto's dat er veel van hetzelfde tevoorschijn kwam op mijn camera. Gesloopt wordt er bij het viaduct aan de Phoenixstraat nog steeds, deze is pakweg voor de helft verdwenen. Bij het station wordt er ook niet echt meer gesloopt, maar is men druk doende met het aanleggen van de taxi, -en kiss and ride strook vanaf de Parallelweg langs het oude perron richting het nieuwe busplatvorm. Verder concentreren de werkzaamheden zich momenteel aan de Engelsestraat, waar de damwanden voor de tweede tunnelbuis bijna zijn geslagen, en men is begonnen met slaan van de palen voor de (vloer) fundering. Veel van hetzelfde dus, want dit zijn eigenlijk werkzaamheden die we allemaal al een keer langs hebben zien komen bij de bouw van de eerste tunnelbuis.

 

In ieder geval ben ik dus weer op de been, en zijn de foto's ondertussen alweer gemaakt. Even geduld dus nog, de eerste (foto) update na mijn griepperiode zal niet al te lang meer op zich laten wachten, bedankt iedereen!

 

Paul,