5. feb, 2016

Spoorzone moeheid slaat toe

De titel zegt het eigenlijk al, de Spoorzone Delft moeheid slaat toe, zowel bij mij als bij de mensen op straat, het is op alle fronten te merken. Of het door het weer komt weet ik niet, maar veel interesse voor de bouwwerkzaamheden in de Spoorzone is er momenteel niet meer. Het is natuurlijk ook wel te begrijpen, het project is nou al zo lang bezig, en veel spectaculaire dingen zijn er niet meer te zien. Her en der wordt er nog een damwandje getrild, -en worden er wat zaken afgemaakt, maar meer als dit is het niet meer.

Ook op deze website is dat goed te merken, de bezoekersaantallen lopen per week sterk terug, iets wat voorheen weleens anders is geweest. Ik zit dan ook sterk te twijfelen of ik deze website, als deze weer moet worden verlengt in Juni nog wel langer zal behouden, -en of zal bijwerken. Het kost mij namelijk nogal wat, en mede omdat ik nu ook een andere website ben gestart http://www.paulpeppel.nl/ met wat meer algemenere zaken waar ik voor moet betalen, ben ik hier nog niet helemaal over uit. Het is dus nog even afwachten wat de toekomst mij gaat brengen, -en aan de hand van dit zal ik over enkele maanden de beslissing nemen.

Fotograferen in de Spoorzone blijf ik wel doen, ik heb altijd gezegd dat ik dit voor mijzelf wil afmaken tot het laatste moment, en dat zal ik dan ook doen ook. Aan het fotoboek wordt ook nog druk gewerkt, maar ook dit zal waarschijnlijk alleen voor mijzelf zijn. De kosten die ik heb om dit boek te gaan uitbrengen zal grotendeels bij mij terug komen, -en gezien de eerdere ervaringen van mensen die een boek hebben uitgebracht, is dit voor mij niet de moeite, ik moet hier teveel op toeleggen. Goed we gaan het zien wat het gaat worden in de toekomst.

Paul,