14. jul, 2017

Vakantietijd in de Spoorzone, en het wordt nog stiller....

Het is alweer een poosje geleden dat ik hier een blogbericht plaatste maar dit heeft echter zo zijn redenen, er valt op dit moment gewoon niets maar dan ook helemaal niets meer te vermelden. En met het oog op de komende bouwvakvakantie zal dit alleen nog maar minder gaan worden, veel projecten stoppen waar andere nog net voor de vakantie zijn afgerond. Zo is de Engelsestraat geheel voorzien van nieuwe bestrating, ook op andere plekken is dit het geval.

Maar wat is er dan eigenlijk de komende tijd nog te zien en of te fotograferen? Niet zo heel erg gek veel meer, maar we zijn er nog niet helemaal doorheen. Zo wordt er nog steeds druk gewerkt aan de herinrichting van de "Kampveldweg", -en ook aan de "Spoorsingel", op het stukje tussen de Buitenwatersloot en de Hugo de Grootstraat is dit het geval. Ook wordt er nog gewerkt aan de "Coenderstraat", waar het meest westelijke deel (naast de bebouwing), van deze straat in zijn geheel nog moet worden voorzien van bestrating, -en andere zaken.

We gaan dus nog wel even door met fotograferen maar echt op een heel laag pitje, verwacht van mij op dit moment geen wekelijkse updates meer, ik heb er gewoonweg geen genoeg fotomateriaal meer voor. Natuurlijk gaat dit in het najaar nog wel even veranderen met de opening van de parkeergarage aan de Spoorsingel, -en het water wat in de stadsgracht zal gaan stromen, maar voor nu even alles zoals de bouwers het noemen, een klein beetje "ON-HOLD".

Dit weekeinde post ik nog even een nieuwe foto-update bij de recente foto's, en rest mij u, -en niet te vergeten iedereen die werkzaam is binnen het Spoorzoneproject een fijne (bouwvak) vakantie toe te wensen.